Weten wat u kunt verwachten? Bekijk eerder werk van mij in mijn portfolio!

Wat kost een website?

De prijs van een website is van een hoop factoren afhankelijk. Uit hoeveel pagina’s zal de website bestaan, welke functionaliteiten (bv bestellen, inschrijven voor nieuwsbrief, een boekingsmodule etc.) zijn er nodig, wordt de website geoptimaliseerd voor Google, worden de teksten kant-en-klaar aangeleverd, enzovoorts. Het kan ook zijn dat u zelf een deel van uw website gaat realiseren of dat u al een website heeft maar er niet helemaal tevreden over bent. Dan kunt u gebruik maken van de strippenkaart. Ik kom graag een keer langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

 

Review Tuinstijl.nl

Onze vraag was: zelfde content, maar andere techniek. We kregen echter veel meer! Onze website is nu technisch aangepast zodat wij deze zelf kunnen hosten, maar is daarnaast veel moderner, beter beheersbaar en gebruiksvriendelijker! En dit alles binnen de gestelde projectperiode en met proactieve oplossingen en goede service. Wij zijn zeer tevreden!

 

Tarief overige werkzaamheden

Voor overige werkzaamheden hanteer ik een uurtarief van €55,-. Wanneer u meerdere uren gaat afnemen of meerdere kleinere opdrachten heeft is het voordeliger om een strippenkaart af te nemen. Hoe meer uren u afneemt, hoe meer korting u krijgt! De strippenkaarten zijn één jaar geldig na datum van afname. Meer weten? Neem dan contact met mij op!

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een offerte aanvragen of een strippenkaart afnemen?

Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Let op! Niet bereikbaar op donderdag.

TOP