Review achterlaten

Laat hieronder je review achter. Het mailadres zal niet worden getoond.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Reviews lezen

 

Reviews
4.9 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.9 out of 5 based on 14 reviews.


Notice: Undefined index: markup_content_type in /home/customer/www/fyi-marketing.nl/public_html/wp-content/plugins/rich-reviews/shortcodes/rr-show.php on line 115

Super tevreden!

★★★★★
De site is in goed overleg gebouwd en we zijn super tevreden met het eind resultaat. Top!!!
- Harm de Haas, Loodgieter Brabant

Fantastisch Geholpen!

★★★★★
Angela van FYI-heeft een fantastische website voor mij gebouwd. Ze heeft alle teksten van de website geschreven en creatieve input gegeven over de mogelijkheden qua uitstraling en doeltreffendheid, na uitgebreid overleg over mijn wensen en bedrijfsdoelstellingen vooraf. De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar. Van contacten in mijn netwerk heb ik al veel complimenten ontvangen over mijn nieuwe website. Ik ben dan ook dit tevreden. Angela krijgt van mij een dikke 10!
- Esther Kneepkens, Financieel Wijzer

Fantastisch Geholpen!

★★★★★
Angela van FYI-heeft een fantastische website voor mij gebouwd. Ze heeft alle teksten van de website geschreven en creatieve input gegeven over de mogelijkheden qua uitstraling en doeltreffendheid, na uitgebreid overleg over mijn wensen en bedrijfsdoelstellingen vooraf. De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar. Van contacten in mijn netwerk heb ik al veel complimenten ontvangen over mijn nieuwe website. Ik ben dan ook dit tevreden. Angela krijgt van mij een dikke 10!
- Esther Kneepkens, Financieel Wijzer

Pro-actief

★★★★★
Angela heeft mij ontzettend goed geholpen met het bouwen van mijn website. Pro-actief, praktisch en open-minded vind ik typisch Angela. Ze denkt echt met je mee en is niet bang om kritisch te zijn. Aanrader!
- Gwyneth Leermakers

Top samenwerking

★★★★★
Het is heel prettig om met Angela samen te werken. Ze heeft met haar expertise, voor La Reine de beste website gebouwd. Deze is niet alleen mooi maar vooral de verkopen zijn door de optimalisatie enorm gestegen! Daarnaast neemt ze als marketing ondersteuner werk uit handen. Angela kan goed schrijven maar geeft ook ruimte voor eigen inbreng en heeft hierbij veel geduld en oog voor de wensen van de opdrachtgever. Bij calamiteiten kun je haar altijd bereiken en lost ze alles in no time op. Weet ze iets niet dan heeft ze een groot netwerk waar ze een beroep op kan doen. Ze denkt vooruit en gaat actief aan de slag met zaken die verbeterd moeten worden. Ze is initiatiefrijk, signaleert problemen proactief, onderneemt direct actie en zorgt voor info en oplossingen. Ze is goed op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Kortom op Angela kan je bouwen!
- Dorien Vorstman, La Reine

Fijne en vlotte samenwerking

★★★★☆
Angela heeft voor ons de website van Tuinstijl opnieuw gebouwd. Onze vraag was: zelfde content, maar andere techniek. We kregen echter veel meer! Onze website is nu technisch aangepast zodat wij deze zelf kunnen hosten, maar is daarnaast veel moderner, beter beheersbaar en gebruiksvriendelijker! En dit alles binnen de gestelde projectperiode en met proactieve oplossingen en goede service. Wij zijn zeer tevreden!
- Meggie Olijslagers, BTL

Van Idee Naar Webshop

★★★★★
Angela heeft met haar bedrijf Fyimarketing voor mij een passende webshop gemaakt. Vanuit mijn idee voor een kerstboom webshop heeft ze me begeleid naar de uiteindelijke zeer professionele Odenneboom.nl. Niet enkel heeft ze een online winkel gemaakt voor me, maar juist de vindbaarheid op de meest belangrijke termen is belangrijk voor de juiste verkoop. Vooraf was de schatting dat ik het eerste jaar niet op de eerste pagina zou komen van Google, maar het is haar door de juiste bouw van de website toch gelukt Odenneboom.nl bij de juiste zoektermen op de eerste pagina te laten verschijnen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, maar vooral in de weg ernaartoe. Door steeds mijn wensen te vertalen naar de gevolgen voor de webshop, wist ze mijn wisselende wensen goed te begeleiden. Iedereen die wil scoren met een mooie, maar vooral vindbare webshop, wil ik Angela van FYimarketing van harte aan bevelen. Mocht je behoefte hebben aan aanvullende informatie over mijn ervaring met Angela, stuur me een bericht.
- Jim Prince, Odenneboom

Perfecte samenwerking en resultaat

★★★★★
Angela heeft voor ons aan totaal nieuwe website gebouwd met de door ons aangegeven wensen en haar aanvullende verbeteringen en ideeën. Wij wilde meer foto's naar voren laten komen en dat we beter te vinden waren. Wij merken dit zeer zeker doordat we al veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen. Angela is haar afspraken goed nagekomen van opstart tot livegang. Wij zijn dan ook zeer tevreden dat wij voor Fyi-marketing hebben gekozen en wat ons betreft ook een echte aanrader!
- Peter Gommers, Hapzekidee

Waren Ze Allemaal Maar Zo Goed.

★★★★★
Na een zeer teleurstellende samenwerking met een vorig bedrijf noodgedwongen gezocht naar een ander. Bij FYi uitgekomen en....wat een verademing! Angela luistert goed, interpreteert nog beter en beheerst haar vak technisch ook nog. Resultaat: een site precies zoals ik zelf nog niet wist dat ik het altijd al wilde! Doen dus, gegarandeerde voltreffer.
- Gerard Kamphuis, lekkerschilderen.nl

Precies Zoals Ik Het Voor Me Zag!

★★★★★
Angela begreep precies hoe ik de website voor me zag en heeft mij ontzettend blij gemaakt met het resultaat. Met de tijd die ze voor je maakt en de snelle en persoonlijke service onderscheidt FYi zich heel duidelijk! Kortom een aanrader.
- Rosemijn Prince, van kiem tot kracht

Super Resultaat. Trots

★★★★★
Ben blij en vond het fijn dat Angela mijn website heeft gemaakt. Alles ziet er op en top uit. Als er iets niet naar mijn zin was kon ik bellen of mailen en werd het gelijk aangepast. Wat een service! Dat hoor of zie je niet vaak meer. Ik ben super trots op mijn website,ben dik tevreden.
- Rachel Dickens, Hair@rachel

Super Resultaat!

★★★★★
Afgelopen tijd is Bertens Bouw druk bezig geweest om samen met FYi-marketing de website in zijn geheel te vernieuwen en te herschrijven. Het resultaat mag er zeker zijn en Bertens Bouw is weer helemaal bij de tijd! Ontzettend bedankt voor de goede service en de mooie website!
- Tessa Fijnekam, Bertens Bouw

Helemaal Raak!

★★★★★
Alweer enige tijd geleden heeft Angela mijn zieltogende en totaal niet werkende site (duur laten maken bij een internetbureau uit Breda) volledig doen vergeten en vervangen door haar even prachtige als krachtige nieuwe versie er van. Samen met de sterke campagnes van Your-Ad heeft FYi-marketing mijn hele beroepspraktijk nieuw leven ingeblazen. Helemaal raak dus!
- Gerard Kamphuis, lekkerschilderen.nl

Dik Tevreden!

★★★★★
Dit jaar heeft onze vereniging contact gehad met Angela over de bouw van een nieuwe website. Met trots kunnen we zeggen dat dankzij Angela onze vernieuwde website inmiddels online staat. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking, snelheid en inbreng van Angela. Nieuwe website nodig? Zoek niet verder!
- Michelle Vermeer, RBT

Klanten